WIL-LEM Administraties

- Administraties en Trainingen - - Werkwijze - - Diensten - - Over Marthe - - Referenties - - Contact - - Links - - Disclaimer -

BETROKKEN, BETROUWBAAR EN TOEGANKELIJK


WIL-LEM Administraties is opgericht door Marthe van der Linden.

Marthe van der Linden van WIL-LEM AdministratiesNa meer dan 15 jaar in loondienst te hebben gewerkt en meer dan 500 x administraties en belastingaangiften te hebben verzorgd voor het Midden-en Kleinbedrijf, ben ik begin 2014 voor mezelf begonnen. 

Door mijn veelzijdige werkervaring heb ik snel leren schakelen en heb ik veel kennis opgedaan. Door middel van vakliteratuur en permanente educatie wil ik deze kennis op peil houden en vergroten. In mijn werk lever ik een positieve bijdrage aan de ontwikkeling en groei van de onderneming. Dit door zo efficiënt mogelijk te werken en door het aanbrengen van orde en structuur in de financiële administratie van het bedrijf. Daarnaast werk ik nauw samen met een Accountants- en Belastingadvieskantoor, gevestigd in Rotterdam, waar ik zelf een aantal jaren met veel plezier heb gewerkt.

Inmiddels mag ik mij gelukkig prijzen met leuke, enthousiaste en creatieve klanten zoals kunstenaars, webshophouders en winkeleigenaren, schoonheidsspecialistes, pedicuresalons, kapsalons en imago-stylisten.

Uitgaande van het principe dat een onderneming nog succesvoller kan zijn als de financiële administratie op orde is, bied ik uitkomst. Ik ben enthousiast, gedreven, praktijkgericht en lever mijn eigen unieke bijdrage.Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK