WIL-LEM Administraties

- Administraties en Trainingen -

WIL-LEM ADMINISTRATIES KRIJGT GRAAG FEEDBACK ZODAT WIJ ALTIJD DE JUISTE ONDERSTEUNING KUNNEN BIEDEN.Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin

Berichten:

marit van der Kolk - donderdag 19 januari 2017

WIL-LEM Administraties voldoet aan al mijn wensen. In afspraken maken is Marthe Flexibel, de boekhouding kan thuis opgehaald worden of je kan het brengen.
Marthe is altijd bereid om je vragen te beantwoorden. Hierbij komt ze dan ook met een duidelijke uitleg.
Ook vind ik het prettig dat WIL-LEM werkt met abonnementen, dan weet ik precies wat de kosten zijn en kom ik niet voor verrassingen te staan.
Kortom: Een aanrader!

Vincent Guittart - vrijdag 9 december 2016

Ik ben zeer tevreden met de dienstverlening van WIL-LEM Administratie. Voor een warhoofd als ik is het voeren van een goede administratie een flinke worsteling gebleken. Marthe heeft mij geholpen om de boel weer op de rails te krijgen. Voor mij als zzp-er is het heel fijn dat mijn bedrijfje niet wordt gezien als een kruimeltje, maar dat ik de specifieke behandeling en adviezen krijg die nodig zijn. Echt een aanrader!

Iris - maandag 17 oktober 2016

Ik ben erg tevreden over WIL-LEM administratie. Een administratie bijhouden en al die ingewikkelde zaken bij de belastingdienst is altijd een heel gedoe en als 'creatief' ondernemer heb ik daar amper tijd voor en ben daarom heel blij dat Marthe me kan helpen! Ze beantwoord mijn vragen ook altijd snel en is heel duidelijk in haar verhaal, super fijn!
Echt een aanrader voor iedere zelfstandige.

Hanneke - 2015-09-23 13:19:05

Via via hoorde ik over de goede service van Marthe. Als startend ondernemer had ik al twee boekhouders 'versleten' waar ik niet tevreden over was, dus ik was erg benieuwd. En ik ben erg blij met Marthe. Ze legt alles duidelijk uit, komt thuis mijn administratie ophalen om te verwerken (service!) en maakt duidelijke overzichten van mijn cijfers. Daar komt bij dat ze al mijn vragen kan beantwoorden en haar afspraken keurig nakomt. Ik raad haar van harte aan bij andere zzp'ers!

Birgit Charles - BIM Muurschildering - zaterdag 30 augustus 2014

Marthe helpt mij sinds kort met mijn boekhouding voor mijn eenmanszaak. De eerste twee jaar heb ik het zelf gedaan en dacht dat ik het wel goed begreep. Nu blijkt dat ik toch aardig wat dingen over het hoofd zag of niet begreep. Ze heeft het goed voor me op een rijtje gezet en reageert elke keer snel - geen week wachten op een antwoord dus. Het mooiste is dat ik dankzij haar hulp geld van de belasting terug krijg (BTW-aangifte) en veel minder inkomstenbelasting hoef te betalen dan verwacht.

Wil-lem Administraties is echt een aanrader voor de startende zelfstandig ondernemer - en de meer gevorderden!

Natascha - vrijdag 29 augustus 2014

Ben erg tevreden over de service van WIL-LEM administratie

olga korstanje - maandag 26 mei 2014

Sinds dit jaar verzorgt WIL-Lem mijn administratie. Het eerste kwartaal is afgerond met een fijne inzichtelijke evaluatie. Omdat ik in mijn studiowinkel werk met inkoop, consignatie en eigen werk is de administratie vrij complex. Marthe geeft daar goed advies in.
Ik ben zeer tevreden; de verschillende 'abonnementen' geven je vantevoren duidelijkheid over wat je kunt verwachten en de kosten die daarbij komen. √Čn..Marthe komt 'aan huis' - ook fijn!
Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK